2012 jar

27.4.2012 - Piatok
11:20   otvorenie - Mgr. Miroslav Kostelnik
11:30   Marcel Matisko: Prenatálne obdobie, ako mapa nášho života
12:00   Ing. Zuzana Dlhopolcova: Mamička, otecko, dotýkaj sa ma!
12:30   Ing. Marián Fillo: Nežiaduce účinky očkovania - odkiaľ sa berú, kto je za ne zodpovedný a čo s nimi možno robiť?
13:00   prestávka
14:00   Jozef Luptak: Rakovina na tanieri
15:00   Prof. Alla D. Kulikova, Ph.D (RU): Zákonitosti karmy v ľudskom pláne. Veľký kvantový prechod 2012
16:30   prestávka
17:30   Majster Yu Qingdi (ČĽR): Taoistické bojové umenie Wujiquan
18:15   Jozef Luptak: Prírodná soľ - versus chlorid sodný z našich obchodov
18:45   MUDr. Vladimír Savčenko (UA): Prečo naše vzťahy nefungujú?
28.4.2012 - Sobota
9:00   Pavel Comte Dočkal (CZ): Tajomná sila drahých kameňov, ich liečivé účinky a pôsobenie na energetické pole človeka
9:45   MUDr. Ivan Rusnák: Kam kráčaš medicína dneška
10:30   Dan Doležal (CZ): Praktický úvod do zdravého života
11:15   Jozef Luptak: Ako ochorieť zo zdravého mlieka
11:45   prestávka
12:45   Ing. Andrej Sándor: Harmónia s vonkajším prostredím, základ zdravia. Biogénna voda a pamäť vody
13:45   Zuzana Mikulova: Ako nájsť (zistiť) príčinu ochorenia
14:30   Ing. Martin Kolník: Permakultúra – iný pohľad na záhradu
15:15   prestávka - zlosovanie tomboly
16:15   Miroslav Švický ŽiariSlav: Slovo ako mantra a o sile duchovnej etymnológie - vstup ZDARMA!
16:45   Žiarislav a Bytosti: Turíčny koncert - vstup ZDARMA!

 

Plagát si môžete stiahnúť TU
Plagát na turíčny koncert si môžete stiahnúť TU
Zmena programu vyhradená

 


> Program moderuje Mgr. Miroslav Kostelnik - astrológ, terapeut, autor horoskopov
Počas dvoch dní sa dozviete čo môže očakávať každé znamenie v týchto dňoch a čo nás čaká podľa astrológie v roku 2012
Články od Mgr. Kostelníka
Prednášky na CD a plagáty od Mgr. Kostelníka

> MUDr. Ivan Rusnák - "Zo skúseností celého svojho medicínskeho života som presvedčený, že neviditeľné vnútorné prežívanie rozhoduje o našich chorobách. S tými, ktorí budú mať o to záujem sa rád podelím o nové poznanie v oblasti medicíny skutočných príčin "nemocí", pomocou ktorého vnímavý pacient sa môže dostať na cestu od liečenia k uzdravovaniu svojho tela i duše."
Názov prednášky: Kam kráčaš medicína dneška
Nespoliehajme sa len na pomoc zdravotníkov, ale zoberme si zdravie do vlastných rúk
Prednášky na CD od MUDr. Rusnáka
Články od MUDr. Rusnáka

Alla-Kulikova> Alla Dmitrijevna Kulikova, Prof. Medicíny Ph.D. - Psychoanalytička, bioterapeutička, naturopatka, teologička, kosmoenergetička, exorcistka. Majsterka pôvodných tradícií (úplné egyptské zasvätenie). Je členkou viac ako desiatich medzinárodných vedeckých a spoločenských inštitúcií a nositeľkou viac ako dvadsiatich medzinárodných vyznamenaní a cien.
Názov prednášky: Zákonitosti karmy v ľudskom pláne. Veľký kvantový prechod 2012
"
Môžem pomáhať svojou bioenergoterapiou, ale kto hľadá pomoc, nemal by iba pasívne čakať. Aká­koľvek disharmónia v osob­nom alebo pracovnom živote alebo kdekoľvek inde, sa "podpisuje" aj na našom zdravotnom stave. Ideálne je do­siahnutie dokonalej harmónie tela a du­cha, a na tom môže pracovať každý sám. Kto sa k nej približu­je, je na najlepšej ceste k prežitiu dl­hého a pekného života bez chorôb."

> MUDr. Vladimír Savčenko - pôvodom ukrajinský lekár, dnes na Slovensku žijúci psychoterapeut, autor unikátnych vzdelávacích programov: Integrálna metóda rozšírenia vedomia, Partnerské a manželské vzťahy, Psychológia sexuality, Abeceda medziľudských vzťahov, Psychotechnológia úspechu, ...
Názov prednášky: Prečo naše vzťahy nefungujú?
Prednášky na CD od MUDr. Savčenka

> Majster Yu Qingdi (ČĽR) sa od mala venuje štúdiu tradičných čínskych bojových umení. Je osobným žiakom majstra Wu Zhenshi a pokračovateľom 7. generácie taoistického bojového umenia Wujiquan. Je členom Čínskej asociácie bojových umení (wushu), držiteľom 6. Stupňa čínskych bojových umení , trénerom a rozhodcom 1. triedy.
Názov prednášky: Taoistické bojové umenie Wujiquan
Taoistické bojové umenie Wujiquan je založené na princípoch ktoré sú zhrnuté v knihách Yijing(“Kniha premien“), Dao De Jing(“Kniha o Tao a Cnosti“ od Lao zi) a Huangdi neijing(“Vnútorný kánon Žltého cisára“) Cvičením Wujiquanu sa snažíme dosiahnuť rovnováhu Yinu a Yangu v tele, a tým ho ozdraviť.  V neposlednom rade je to tiež veľmi efktívny systém sebaobrany. Prednáška je spojená s ukážkami.

> Dan Doležal (CZ) - jeho cestou je čo najmenšia medializácia, ale žitie v zdraví a harmónii (kto ho raz počul, chce sa od neho učiť znova) - harmonická strava je základom pre harmóniu v duši a tele
Názov prednášky: Praktický úvod do zdravého života
Kurz: Samoliečba harmonickou stravou - Varenie pre vitalitu a energiu - 29.4.2012 o 9:00 (Štefániková 20, Košice) - obmedzený počet miest - rezervujte si miesto zaplatením zálohy včas!

> Jozef Luptak – Sumarizuje vedecké poznatky najfundovanejších odborníkov z oblasti výživy a zdravia, ktorých knihy boli predané v miliónových nákladoch po celom svete a podáva ich veľmi zaujímavým a pútavým spôsobom. „Komu nepomôžu tieto prednášky – tomu nepomôže ani svätená voda“
Ukážky z prednášky a CD
Názov prednášky: Ako ochorieť zo zdravého mlieka
Odhalenie skutočnej pravdy, klamstiev a mýtov okolo najznámejšej potraviny na svete. 30 prednáškových minút oživujúcich injekcií, priamo do vašich žíl a mozgových závitov o tom ako sa vyhnúť osteoporóze, artróze, artritíde, sivému zákalu, rakovine vaječníkov, prsníka, prostaty, čriev, cukrovke, alergii a chybnému vývoju u detí.
Názov prednášky: Prírodná soľ - versus chlorid sodný z našich potravinových obchodov
Odkiaľ pochádza ranná tuhosť kĺbov, čo sa okrem cholesterolu nachádza v cievach. Rýchle typy na to, ako znížiť krvný tlak, vyčistiť do veľkej miery kĺby a cievy a mnoho návodov na to, ako si spríjemniť život.

> Ing. Andrej Sándor - odborník na problematiku elektromagnetickej kompatibility a harmonizácie vonkajšieho prostredia (geopatogénne zóny, elektrosmog)
Prednášky na CD a Knihy od Ing. A. Sándora
Názov prednášky: Harmónia s vonkajším prostredím, základ zdravia. Biogénna voda a pamäť vody

> Martin Wicherek (CZ) - v poslednej chvíli zrušil účasť.
Terapeut a tvorca unikátneho Svetelného systému "Touch of Light"- pôvodne pochádzajúceho z Atlantídy - kde bol používaný ako "duchovná hra" - pre tréning pociťovania energií - v súčasnej dobe slúži ako terapeutický systém. Svojej práci sa venuje 15 rokov, vývoju Svetelného systému 12 rokov.
Názov prednášky: Touch of Life - Transformačná terapia 2012
Je to nad-štandardná metóda, ktorá zvyšuje vibrácie doterajších praktík Reiki, Shambally a ďalších energetických systémov. Taktiež aj farieb, hudby, meditácií, čísel, prácu s kryštálmi (geometria energií, prehlbujúca našu čistotu, uzdravenie v živých kryštáloch života). Systém je modernou, pestrou, kreatívnou a vysoko účinnou nadstavbou súčasných energetických systémov. Je to živé, rastie a rozvíja sa to ako "Strom Života"…

> Marcel Matisko - Tehotenstvo, pôrod a výchovu detí, stretáva ako témy pri praxi regresnej terapie od roku 2007. Prešiel výcvikom konzultanta predpôrodnej prípravy a regresnej terapie. Prednáša na festivaloch a asistuje pri výuke niektorých techník rozvoja osobnosti. Zaujíma sa o prírodu, vedu, umenie a filozofiu.
Názov prednášky: Prenatálne obdobie, ako mapa nášho života
„Začiatky sú dôležité“ - aj preto prenatálne obdobie ovplyvňuje celý život človeka. Existujú priame súvislosti medzi tým, čo sme prežili v maminom brušku a tým, čo žijeme teraz. Poznanie týchto súvislosti nám môže pomôcť uchopiť náš život pevnejšie do rúk a lepšie sa v ňom orientovať. Ponúka tak možnosť spoznať našu minulosť, pochopiť prítomnosť a pripraviť sa na budúcnosť.

> Ing. Martin Kolník – skončená krajinná architektúra v Nitre, ešte počas vysokej školy absolvovaný úplný kurz permakultúrneho dizajnu pod vedením Karola Končka. Momentálne ho živia hlavne stromy.....
Názov prednášky: Permakultúra – iný pohľad na záhradu
Permakultúra – od slova permanent agriculture – použitie trvalo udržateľných postupov pri navrhovaní krajiny/sídla/záhrady. Je to vlastne napodobenie prírodného ekosystému. Spôsob ako zo záhrady získať pri najnižších vkladoch energie najvyšší výnos z daného priestoru. Tu si ale treba uvedomiť, že výnosom nie je len produkcia na hektár, ale aj pridané hodnoty v podobe krásy, stability a diverzity systému a minimalizovanie nutných vstupov a zásahov.
Viac info o permakultúre a zdravom bývaní

> Ing. Zuzana Dlhopolcová
Názov prednášky: Mamička, otecko, dotýkaj sa ma! - masáže bábätiek a detí, ich význam, účinky na psychomotorický vývoj dieťaťa.
Dotyk je jedným z najprirodzenejších prejavov, ktoré môže rodič poskytnúť svojmu bábätku už od narodenia. Teplo rodičovskej lásky má nesmiernu silu, najmä, ak je prejavovaná takým príjemným spôsobom, ako je jemná masáž. Doprajte Vášmu dieťatku, aby z neho vyrástla pokojnejšia a vyrovnanejšia osobnosť.

> Pavel Comte Dočkal – spisovateľ, filozof, terapeut. Zaoberá sa liečením a ladením priestoru, najmä pomocou drahokamov. Je zakladateľom umeleckého ateliéru Comte, ktorý svojou ideou nadväzuje na vznešený aristokratický štýl minulosti. Tu vznikajú mimo iného originálne osobné šperky – amulety, vytvárané každému klientovi presne na mieru, krajiny drahokamov vylepšujúce interiéry či obrazy z drahokamov. Vydané knihy: Proměny duše; Astrální patogenní zóny a jejich zlé působení na člověka.
Názov prednášky: Tajomná sila drahých kameňov, ich liečivé účinky a pôsobenie na energetické pole človeka

> Ing. Marián Fillo, šéfredaktor www.slobodaVockovani.sk, zasadzujúci sa o slobodu, informovanosť a zodpovednosť pri rozhodovaní o očkovaní
Názov prednášky: Nežiaduce účinky očkovania - odkiaľ sa berú, kto je za ne zodpovedný a čo s nimi možno robiť?
Prednášky na CD
Články o nebezpečenstvách očkovania
Kontaminácie vakcín vírusmi, cudzou DNA, chemikáliami..., nedostatočná informovanosť lekárov i pacientov - zodpovednosť za zdravie seba a svojich detí máme vo vlastných rukách, prečo oficiálna štatistika klame, daň za nezodpovednosť, "moderná" medicína ako obmena stredovekého pseudo-náboženstva, totalitné mocenské črty farmaceutického priemyslu a jeho napojenie na politiku, riešenie nežiadúcich účinkov (homeopatia, detox, vitamíny, strava...).
> Zuzana Mikulova - absolventka fytoterapie a diferenciálnej diagnostiky na Univerzite čínskej medicíny v Prahe, ktorá úzko spolupracuje s uznávanou univerzitou TianJin (tchian tin).
Názov prednášky: Ako nájsť (zistiť) príčinu ochorenia
Články od Zuzany Mikulovej
CD od Zuzany Mikulovej

> Miroslav Švický ŽiariSlav - slovenský hudobník, spisovateľ, šíriteľ vedomectva a pôvodnej duchovnej kultúry
Názov prednášky: Slovo ako mantra – o slovenskom a slovanskom koreňoslovnom jazyku a o sile duchovnej etymnológie
> Turíčny koncert - Žiarislav a Bytosti
CD od Miroslava Švického
Skupina Žiarislav a Bytosti: Novodrevná hudobná skupina, ktorá hrá hudbu v štýle „Rodo“. Ich piesne vychádzajú z hudobných a duchovných koreňov dávnej slovanskej a karpatskej hudby. V Žiarislavovej tvorbe text nie je len doplnkom hudby, ale podstatnou zložkou jeho umeleckej výpovede. Na koncerte zaznejú staroslovanské bubny doby, píšťaly, fujary, husle a gitary doplnené pôsobivými viac-hlasmi.

Zoznam vystavovateľov

** Energy - energoinformačné preparáty
** Prípravky s organicky viazaným jódom - riešenie problémov so štítnou žľazou
** Ajurvédské kávy
** Anjelské, tarotové a iné karty
** Relaxačné CD od Roland Santé, Jozef Kořenek, Janig, Henry Marshall, ...
** Sviečky Tádé
** Knihy a literatúra o zdraví - zoznam kníh
** Zeus - úprava vody pre domácnosti a inštitúcie
* Vákuové baličky - uchovávajú potraviny čerstvé a zdravé
** Schindeleho mineraly
** Liečivé kamene (energetické prívesky, náušnice, náhrdelníky, prstene...)
** Unimed pharma - výživový doplnok ProVens s obsahom Pycnogenolu
  Eva Ludrovská - obrazy maľované na skle
  Žaneta Čepková - maľba na hodváb
** Merkaba - orgonové harmonizéry
** Dúhový bojovník - výroba a predaj archanjelských sviečok
  Božena Brezinová - liečiteľka - prírodné bylinky, esencie, ...
** Symboly Feng Shui a poradenstvo od firmy BA GUA Feng Shui centrum
  Barvy dúhy - ručne maľované tričká, tašky, ...
  Slovenské občianske združenie pre posilňovanie mravov a ľudskosti
* Pedikom - výroba individuálnych ortopedických vložiek - ortopedická poradňa
** Noe - Irisdiagnostika + Fleet Voll centrum prevencie a zdravia - Sanogel, Frolov trenažér
** Winalite - LOVE MOON - liečivé aniónové vložky - nanotechnológia
** Medu - kokosové výrobky
  Unimax - filtre vody
  U draka - vykurovadlá
  Comte - drahé kamene, energetické ladenie a "liečenie" priestoru
** Zdenka Smetanková - výklad kariet a astrológia
** RacioFit - oleje Solio, soli Cereus, marhuľové jadierka
** Jonizátory vody
  Liečivé olejčeky Jin-Jang
  Feng Link - zvonkohry
* Poradňa kardiológa - MUDr. Šípoš
  Sahadža Joga Slovensko
  Šperky ChamElleón
  Meditačná Metóda Quan Yin, životné prostredie, vegánstvo a zdravé stravovanie
  Damara - Esencie svetelných bytostí
  Jozef Luptak - Sojamat, generátor koloidného striebra, ...
  Regresné psychoterapie SRT a SPR, duchovné poradenstvo
  Meandra - prírodné100% oleje lisované za studena
  Arcadum - ručne vyrábané prírodné mydlá, hračky naplnené bylinkami, BIO krémy, ...
** Prírodné deodoranty Crystal Spring
  ORIN Slovakia - prístroje pre fyzikálnu terapiu
  Healthy Life - prírodné 100% za studena lisované oleje
  Centrum Radosti - terapeutické centrum
  AURACENTRUM LUMA - diagnostika aury a čakier, duševné poradenstvo
  BIOCRYSTAL - podložky a bandáže s obsahom zmesi kryštálov
  Green Ways - zelené potraviny
** Búšlak OIL - slnečnicový olej, lisovaný za studena
  Fontána zdravia - filtračné systémy pre pitný režim, zelená vyživa
  CEFALY - Liečba a prevencia migrény a bolestí hlavy
  Alexander Stojkovič - terapeut - rýchlooprava informačného poľa človeka

 

** sortiment je dostupný u nás v predajni
* sortiment je možné objednať
  SPONZORI PODUJATIA:
  Energy - energoinformačné preparáty